Huiswerkbegeleiding

Op zoek naar een fijne plek waar uw kind aan zijn huiswerk kan werken?

Smartiez bied een rustige plek waar uw kind onder toezicht huiswerk kan maken. Onder het genot van een kop thee, bied ik een luisterend oor, voordat we aan het huiswerk gaan beginnen.

Eenmaal begonnen, besteed ik aandacht aan leren leren en plannen van het maak- en leerwerk. Iedereen leert anders, samen gaan we op zoek hoe uw kind leert en hoe het gemotiveerd raakt.

Is uw kind snel afgeleid en is huiswerkbegeleiding in een grote groep niet passend, dan is Smartiez misschien de plek voor hem/haar.

Naast hulp bij het maakwerk, wordt er ook tijd besteed aan overhoren van het leerwerk (o.a. door het geven van oefentoetsen).

Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden over hoe het met uw kind gaat. Mocht het wenselijk zijn, dan ben ik bereid contact te hebben met de mentor of studiebegeleider.

Het prettigste is huiswerk maken direct na schooltijd. Aangezien de schoolroosters flexibel zijn, ben ik dat ook. Er is in overleg veel mogelijk.

Er is geen huiswerkbegeleiding in de zomervakantie en in de korte schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie).